Po špatném vstupu do druhé půle zůstáváme bez bodu

Zápas proti Kameničkám byl od začátku urputný boj, ve kterém se ani jeden z týmů často nedostával do žádných větších šancí. Mírně aktivnější byli hráči domácího týmu a ve 24. minutě se dostali do vedení, když Tomáš Nevole rozehrál přímý kop z poloviny hřiště a k překvapení všech přítomných zapadl do branky. Chrastečtí potom jednobrankový náskok dovedli do přestávky.

Přes poločasové vedení a mírnou převahu v první půli se Chrasti stejně jako v posledních zápasech nepodařil druhý poločas. Kameničky si po brejkové situaci vybojovaly pokutový kop, ze kterého ve 49. minutě srovnali. Ani ne o 10 minut později rozehráli chrastečtí rohový kop, míč se ale ihned odrazil až do dalšího přečíslení hostí a po úspěšné dorážce byl stav utkání otočen. Domácí se sice snažili ve zbytku utkání dostat přes zarputilou obranu Kameniček, ale nepovedlo se a hosté tak vyválčili všechny tři body.

Také ve čtvrtém jarním zápase jsme tak bohužel nedokázali zvítězit. O důležité body budeme bojovat v neděli 30. dubna v Tuněchodech.

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *