Další ztráta v Tuněchodech

Do důležitého zápasu v Tuněchodech hosté výborně vstoupili a už ve 4. minutě otevřel skóre z penalty Tomáš Šiba. Bohužel, stejně jako v několika posledních zápasech, Chrast nedokázala dlouho udržet herní převahu a klid na kopačkách. Po dvacáté minutě se domácí začali více prosazovat a hrozili z velkého množství standardních situací. Vyrovnání viselo ve vzduchu a Tuněchody se jej dočkaly před poločasovou přestávkou.

Druhý poločas začal poměrně opatrně, ale v šedesáté minutě přišel další úspěch domácích. Po chrastecké ztrátě balonu ve středu hřiště se soupeř dostal do přečíslení a zakončení do prázdné brány – 2:1. O pár minut později už Tuněchody vedly o dvě branky, když hosté trestuhodně nepohlídali osamoceného hlavičkáře při rohovém kopu. V 69. minutě vykřesal Chrasti naději pěkným gólem Zdeněk Linhart. Ve zbývajících dvaceti minutách hosté mohutně tlačili a vypracovali si další velké šance, vyrovnat už se ale nepodařilo.

V důležitém zápase s tabulkovým soupeřem jsme tak bohužel nezískali ani bod. Příští týden přivítáme na domácím hřišti lídra soutěže z Načešic.

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *