Konečně výhra! Z Ronova vezeme všechny tři body

Zápas v Ronově byl velice důležitý, co se týče záchrany v okresním přeboru. Chrast do něj proto nastoupila s jasným cílem a na hřišti to bylo znát. Hosté od úvodní minuty jasně diktovali tempo hry a Ronov byl jako opařený. Chrastečtí zásluhou Jana Gregora, Matěje Šprongla a Jakuba Cimburka vstřelili tři góly za sedmnáct minut a v dalších minutách pokračovali v tlaku. Postupem času ale přece jen přišlo uspokojení z velkého náskoku a hra se začala vyrovnávat.

Krátce po pauze přidal Jaroslav Plosza čtvrtý chrastecký gól a utkání tak mohlo vypadat rozhodnutě. Opak byl ale pravdou. Domácí o poločase vystřídali a začali hrát úplně jiný fotbal. Dlouhé nakopávané míče, spousta osobních soubojů a velký nátlak. To začalo dělat hostující defenzívě problémy, v útoku už také Chrast nehrála s takovým apetitem jako v prvních pětačtyřiceti minutách. Ronov tak velice rychle snížil na rozdíl dvou branek a bylo zaděláno na drama. Hosté ale poté přece jen vyztužili defenzívu a dvoubrankový náskok si už pohlídali. V závěru navíc přidal pátý gól Chrasti Miloš Rejfek a zápas tak skončil 2:5.

Poprvé na jaře jsme se dočkali tříbodové výhry a hlavně jsme protrhli střelecké trápení. Body budeme chtít potvrdit i v následujících zápasech.

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *