Třetí výhra v řadě!

V 7. kole okresního přeboru jsme na domácím hřišti netradičně v neděli přivítali Holetín. Soupeř byl oproti poslednímu vzájemnému měření hodně omlazen a hlavně v úvodu zápasu to bylo znát. Rychlí hostující útočníci se dostávali do nebezpečných brejků, ale naštěstí si nevytvářeli žádné gólové šance. Tu měl hned v první minutě zápasu Steklý, poprvé ale tváří v tvář brankáři Holetína neuspěl. První branka padla ve 12. minutě, po rohovém kopu měla Chrast spoustu možností dorážet, nakonec se míč dostal k Davidu Korábovi, který pěknou střelou poslal domácí do vedení. O pár minut později se skvělou individuální akcí prosadil Steklý a bylo to 2:0. Místo uklidnění hry ale přišla velká chyba ve středu hřiště, kdy domácí hráči věnovali soupeřovi míč, a ten s ním došel až k proměněné gólové šanci – 2:1. Dvoubrankové vedení se mohlo Chrasti do přestávky vrátit, ale šance zůstaly nevyužity.

Stalo se tak až po přestávce, v 50. minutě se trefil Gregor a bylo to 3:1. Znovu ale domácí tým nabídl soupeři možnost ke snížení, tentokrát to bylo jasným penaltovým zákrokem a Holetín pokutový kop s přehledem proměnil – 3:2. Po vstřelené brance se hosté snažili nadále dobývat chrastecké pokutové území, ale naštěstí si znovu netvořili stoprocentní šance. Definitivní uklidnění přišlo až v 75. minutě, kdy dorazil Korábovu střelu do branky Plosza – 4:2. Nutno dodat, že Chrast měla ve druhém poločase spoustu dalších gólových šancí, ale ty bohužel zůstaly nevyužity. Pochvalu rozhodně zaslouží hostující brankář Marek Vařejčko, který ve svých 15 letech podal dobrý výkon a zachránil svůj tým před inkasováním více branek.

Holetín jsme tedy na domácí půdě porazili 4:2, připsali si třetí výhru v řadě a v tabulce jsme po 7 kolech na krásném druhém místě!

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *