Po obratu ve druhé půli porážíme Kameničky

Zápas s Kameničkami nezačal úplně podle našich představ. Úvod byl v rukou hostí a v 9. minutě se střelou zpoza vápna dostali do vedení. První půle ani z jedné strany moc fotbalové krásy nenabídla. Domácí hráli více s míčem na kopačkách, hosté hrozili po nakopávaných míčích a rychlých kontrech. Ve 24. minutě odpískal rozhodčí faul, po němž se strhla mela a po červených kartách zápas opustili domácí Matěj Šprongl a hostující Lukáš Vodička. Kameničky následně přišly ještě o jednoho hráče, když se jim zranil útočník Horák. Hosté tak během chvíle přišli o dva kvalitní útočníky.

To se promítlo do dění ve druhém poločase. Chrast dle očekávání začala pořádně tlačit a vytvářela si jednu šanci za druhou. Dlouho se je nedařilo proměňovat, až v 70. minutě srovnal z penalty Vilém Steklý. Ihned po vyrovnání se domácí dále tlačili do útoku a dostávali se do dalších šancí. Změna skóre přišla až v posledních minutách, kdy Gregor skvěle našel volného Kryštofa Berana a ten střelou do prázdné branky poslal Chrast do vedení. Domácí tým si na závěr zápasu přichystal ještě jednu povedenou akci. Po pěkné kombinaci na útočné polovině hřiště zavedl Beran míč do pokutového území a následně ho předložil volnému Vilému Steklému, který zakončil do prázdné branky.

Chrast porazila Kameničky 3:1 a o skóre sobotního soupeře přeskočila v tabulce na třetí místo. V sobotu 4. listopadu chrastečtí fotbalisté zakončí podzimní část sezony v Heřmanově Městci.

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *