Skvělý vstup do sezony! Na domácím hřišti jsme smetli Tuněchody 8:0

Do zápasu s Tuněchody vstoupili domácí velice aktivně a od začátku se tlačili do útoku. Už ve třetí minutě přešel Vilém Steklý přes dva hráče a přesnou střelou zamířil k tyči – 1:0. Krátce na to orazítkoval z hranice vápna Gregor tyč. Druhá branka přišla ve 21. minutě, Miloš Rejfek dostal ideální míč do běhu a z úniku zvýšil na 2:0. Ještě před poločasem vstřelil Miloš Rejfek svůj druhý gól v zápase, když se jeho střela z hranice pokutového území po odrazu od hostujícího hráče dostala do branky.

Zápas byl po prvním poločase v podstatě rozhodnutý. Hosté si nevytvořili jedinou větší šanci za celý zápas. Ve druhé půli tak pokračoval ofenzivní koncert chrasteckých. Dva góly z úniku vstřelil Jakub Cimburek, druhý gól v zápase přidal Vilém Steklý a dvakrát se prosadil také střídající dorostenec Filip Dvořáček. 

Výhra 8:0 je skvělým vstupem do sezony, v dalších týdnech nás čekají těžší zápasy. V neděli 20. srpna jedeme na hřiště Nasavrk, které loni hráli v 1.B třídě, a 26. srpna přivítáme doma favorita na postup do vyšší soutěže – Miřetice.

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *