V posledním domácím zápase demolice Křižanovic

Do utkání s Křižanovicemi vstoupila Chrast rychle vstřeleným gólem. V 5. minutě napřáhl Michal Drahoš z velké dálky a jeho pumelice skončila přesně v šibenici soupeřovy branky – 1:0. Domácí pokračovali v aktivitě a ve 22. minutě dobře sehráli rohový kop na bližší tyč, odkud stylově skóroval osamocený Tomáš Šiba. O šest minut později hosté snížili, po chytře rozehraném přímém kopu nadělal míč Dostálovi v brance na mokrém hřišti problémy, odrazil se pouze před dorážejícího útočníka a zápletka byla na světě – 2:1. Chrastečtí fotbalisté se poučili z minulých zápasů a tentokrát vypracovaný náskok neztratili, i po obdržené brance hráli aktivně a odměnou byly dva góly Davida Málka ještě před přestávkou. Zkušený hráč byl v obou případech důrazný a důsledný v pokutovém území. Do kabin se tak šlo za stavu 4:1.

Obraz hry se ve druhé půli příliš neměnil, domácí tým držel míč na kopačkách, Křižanovicím se příliš nedařilo dostávat do šancí. V 65. minutě předvedla Chrast pěknou kombinaci, na jejímž konci dorazil míč do prázdné branky Matěj Šprongl. Hosté o tři minuty později vstřelili druhý gól v zápase, ale to bylo z jejich strany všechno. Naopak chrastečtí přidali zásluhou dorostence Filipa Dvořáčka a Jana Gregora další dvě branky a upravili tak konečný výsledek na 7:2.

Čtvrtá výhra z posledních pěti zápasů a dominantní průběh utkání potvrdily zlepšenou formu v druhé polovině jarní části sezony.

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *